Tiimiüritused ja seiklused värskes õhus

Wanderlustil on 4 praktikanti

Esimest korda korraldas Wanderlust praktikantidele konkursi, mille tulemusena kandideeris meile praktikale 12 õppurit. Pärast kandidaatide intervjueerimist jäi sõelale neli, kellest kolme tutvustame sulle täna.

praktikandid-2024_01_1920x713q75

Wanderlusti praktikandid 2024. aastal

Anu Kärtner

“Õpin Haapsalu Kutsehariduskeskuses loodusgiidi eriala 2. kursusel. Mulle on alati meeldinud juristitöö kõrval ka looduses käia ja matkata nii jala, jalgrattaga, kanuuga kui sup-laual. Olen läbinud mitmel korral 30-kilomeetrise Scoutsrännaku ning ujunud Muhust Saaremaale.”

Galina Holmar

“Olen Eesti Maaülikooli Loodusturismi magistriõppe tudeng ja fitnessi treener. 21 aastat olen tegelenud logistikaga erinevates rahvusvahelistes ettevõtetes. Minu hobideks on reisimine, looduses matkamine, kokkamine ja käsitöö.”

Kaarel Kuslap

“Hetkel olen õppimas Luua Metsanduskooli matkajuhi erialal 1. aastat. Lisaks on mul matkatreeneri kutse. Olen kirglik matkaja ja seikleja, kes on viimased kaks aastat töötanud reisijuhina alpinistlike matkade korraldamisel ettevõttes Elamus Pluss OÜ. Olen 19 korda tõusnud üle 4000 meetrise mäe tippu ja korra käinud 5000+m peal.”

Eestis saab õppida mitmeid erialasid, mis valmistavad sind ette inimestega looduses töötamiseks. Praktikale ootame kõigi nende õppekavade õppureid. Praktika Wanderlustis kestab ühe õppeaasta ja praktikandid saavad selle aja jooksul matkajuhtide ja instruktoritega kaasas käia ja aidata korraldada erinevaid matku ja üritusi. Järgmine konkurss Wanderlusti praktikale tulekuks on juba sügisel 2024.

Kui oled hariduselt või kogemustelt matkajuht, loodusgiid või aktiivtegevuste instruktor ja soovid Wanderlustiga liituda, siis võta meiega ühendust! 

Jaga seda postitust ka teistega.

Alusta ürituse planeerimist koos meiega.

Loe meie teisi postitusi.

Privaatsuseelistused
Seda veebisaiti sirvides võivad erinevad kolmanda osapoole poolt pakutavad teenused salvestada sinu veebilugejasse informatsiooni küpsistena. Siin saad oma privaatsuseelistuste abil piirata informatsiooni salvestamist. Mõningat laadi küpsiste blokeerimine võib mõjutada veebilehe kasutuselamust negatiivselt.
Loading content...