Tiimiüritused ja seiklused värskes õhus

Kasvav trend - prügikoristusmatk tiimiüritusena

Manpoweri tiim käis koos meie matkajuhi Signe Ohaka ja merebioloogi Kerli Lauriga Viimsi poolsaare tipus, Rohuneemel matkamas ja prügi korjamas. Kuna see ei olnud esimene kord kui Manpower meiega tiimiüritust korraldab, küsisime neilt, et mis see on, mis neid ikka ja jälle koos loodusesse toob. Meile vastas Manpoweri Jätkusuutlikkuse & ESG koordinaator Evelin Bachmann.

prugikoristusmatk_02_600x600q75

Manpoweri tiim Pirita jõe ürgorus nende eelmise prügikoristusmatka lõpus koos prügisaagiga

1. Kuidas hindate prügikoristusmatka tiimiüritusena?

Jäime taaskord väga rahule – selline kombineeritud tegevus on läbi aegade meie tiimi lemmik. Aktiivne liikumine värskes õhus koos kasuliku tegevusega ja üldharidusliku aspektiga tagab, et saame vaheldust oma istuvale tööle ning anname oma panuse, et Eestimaa saaks natuke puhtamaks. 

Oleme seda meelt, et selliste kombineeritud ühisürituste abil teadvustame iga inimese võimalusi ja seost enda ümber toimuvaga. Saame kujundada maailmavaadet, et alati on võimalik midagi ise ära teha. Pärast naudime koos tehtud heateost saadud rõõmutunnet. Lisaks kasvavad erinevate ühistegevuste kaudu koostööoskused meeskonnas. Tõestust sellele on näha ka hiljem kontoris koos töötades.  

2. Millised olid teie ootused ja eesmärgid, kui otsustasite korraldada meeskonnasündmuse looduses? Kas teie ootused täitusid?

Meie ootused ja eesmärgid täituvad alati – eks kõige raskem on esimene samm ehk tooli pealt püsti tõusmine ja matka alguspunkti kohale tulemine. Kui oled juba rajal, siis väga kiiresti unustad kõik töömõtted, tuju paraneb, energiat tuleb juurde jne. Lõpus on alati hea meel, et see tee sai ette võetud ja oled taaskord looduskeskkonnaga seoses grammike targem.

3. Millised olid teie tiimi jaoks erilised ja meeldejäävad hetked sellel matkal?

Eriline oli meie jaoks humala nägemine looduses. Meelde jäi meile suur rahn; salajane mereäärne, kuhu muidu poleks sattunud; koosveedetud aeg ja uued huvitavad teadmised merest ja loodusest.

4. Millised eelised on teie jaoks meiega oma tiimiürituste korraldamisel?

Suur eelis ja abi on igasugune eeltöö, mida Wanderlust ära teeb. Saab kindel olla, et matkarada on vahetult kontrollitud, et üllatused stiilis „Oih, siit enam ei saagi läbi!“ jäävad ära. Eeltöö on tehtud ka piirkonna ajaloo kohta ja eelnevalt on välja valitud vaatamisväärsused, mida külastada. Kõige mõnusam on, et saad  tulla kohale ja lihtsalt nautida teekonda.

Prügikoristusmatk Manpoweri tiimiga oli ka meie jaoks põnev, sest koos merebioloogiga me polegi varem matkanud. Oleme tänulikud, kui kliendid tulevad ägedate ideedega ja muudavad meie töö veelgi põnevamaks.

See prügikoristusmatk oli suurepärane näide sellest, kuidas meie kogemused ja klientide soovid viivad meid koos avastama uusi radasid. Oleme rõõmsad, et saame toetada selliseid algatusi, mis tugevdavad meeskonda ja aitavad maailma puhtamaks muuta. Ootame põnevusega tulevasi seiklusi ja uusi ideid, mida saame koos teoks teha.

Kui oled korraldamas tiimiüritust või meeskonnapäeva ja ei tea veel täpselt, milline looduselamus võiks sinna sobida, kirjuta meile!

Jaga seda postitust ka teistega.

Alusta ürituse planeerimist koos meiega.

Loe meie teisi postitusi.

Privaatsuseelistused
Seda veebisaiti sirvides võivad erinevad kolmanda osapoole poolt pakutavad teenused salvestada sinu veebilugejasse informatsiooni küpsistena. Siin saad oma privaatsuseelistuste abil piirata informatsiooni salvestamist. Mõningat laadi küpsiste blokeerimine võib mõjutada veebilehe kasutuselamust negatiivselt.
Loading content...