Tiimiüritused ja seiklused värskes õhus

Pro Beauté kogemuslugu - Matkasarja korraldamine aitab ettevõttel eesmärke saavutada

Eesti ettevõte Pro Beauté pakub juuksurisalongidele kvaliteetseid tooteid ja professionaalset tuge. Nad teavad, et B2B äris on edu saavutamiseks vajalikud tugevad suhted oma klientidega. Seepärast võtsid nad 2020. aastal ette midagi, mida nende tegevusalal varem polnud tehtud – 17 matkast koosneva matkasarja, mis tõi nende kliendid igakuiselt loodusesse kokku poolteist aastat järjest. Kuidas matkasari suhteid klientidega muutis ning millised on nende nõuanded, et samasugust edu saavutada, vaata videost. 

Meie Wanderlustis oleme mitmete klientide peal näinud, kuidas matkasarjad loovad ainulaadse keskkonna, kus tullakse oma tavapärastest rollidest välja ning nähakse üksteist uute nurkade alt. Matkal luuakse ühiseid mälestusi ja sünnivad siirad sõprussuhted.

Kui arvad, et ka sinu ärile oleks kasu tugevamatest suhetest partnerite, klientide või töötajate vahel, võta meiega ühendust!

Jaga seda postitust ka teistega.

Alusta ürituse planeerimist koos meiega.

Loe meie teisi postitusi.

Privaatsuseelistused
Seda veebisaiti sirvides võivad erinevad kolmanda osapoole poolt pakutavad teenused salvestada sinu veebilugejasse informatsiooni küpsistena. Siin saad oma privaatsuseelistuste abil piirata informatsiooni salvestamist. Mõningat laadi küpsiste blokeerimine võib mõjutada veebilehe kasutuselamust negatiivselt.
Loading content...