Tiimiüritused ja seiklused värskes õhus

Pandeemia tõi ERGO tiimid loodusesse ja nüüdseks käiakse ühiselt matkamas juba 3 aastat

Pandeemia järgselt korraldas ERGO oma erinevatele osakondadele 2021. aastal 14 matkaüritust. Selle aasta sisse jäid nii ellujäämiskoolitus kui ka kanuu-, e-fatbike-  ja räätsamatkad erinevates Eesti paikades. Kõik need tiimiüritused muutis maitsvaks meie metsarestorani toitlustus. Kokku osales neil üritustel 170 inimest, kelle tagasisidest oli näha, et planeeritud tegevused kandsid vilja: tõid kolleegid uuesti kokku ja pakkusid vaheldust igapäevaelu stressile.

Aasta hiljem viis Wanderlusti matkajuht Jaana ERGO Tartu tiimi öisele rännakule laternate valgel linnaäärsele rohealale. Ja 2023. aastal korraldasime ERGO-le taas 6 üritust üle Eesti. Selle kõige põhjalt julgeme öelda, et ERGO tiimidel on tekkinud positiivne harjumus koos looduses käia.

Mida aga ütlevad nad ise? Küsisime ERGO personalipartneri Marju Kuusiku käest, kuidas nende tiimidele matkamine mõjunud on.

1. Kuidas tekkis idee korraldada kõikidele ERGO tiimidele mõeldud matkaüritused?

Soovisime peale pikka Covidi aega oma inimestele midagi toredat pakkuda, et saaks kokku tulla ja ühiselt vabas õhus aega veeta.

2. Milline nägi välja ERGO matkasari ja kuidas see erines teie tiimide tavapärastest meeskonnaüritustest?

Lasime meie meeskondadel ise valida, milline oleks nende meelepärane tegevus mida oma tiimiga soovitakse teha, ehk siis matkasari sisaldas mitmeid erinevaid tegevusi. Valiti jalgsimatka koos giidiga, kanuumatka, sõitu fatbike´dega, räätsamatka jm, millele järgnes peale matka metsarestoran imemaitsva toiduga sealsamas metsa grillialal. Midagi sellist ei olnud me kunagi varem teinud.

3. Miks otsustasite teha koostööd Wanderlust Matkadega matkasarja osas?

Jagati head sõna ja soovitust, ja teie tegemiste ning pakutavaga lähemalt tutvust tehes ning Teiega kohtudes, ei olnud üldse pikalt vaja mõeldagi, et aru saada, et siit tuleb üks igavesti kihvt koostöö 😊

4. Mille alusel valiti matkasarja tegevused ja marsruudid, et need sobiksid ERGO meeskondadele?

Tiimi juhid otsustasid koostöös oma enda meeskonnaga, kellele mis tegevus on meelepärane ja jõukohane. Kui meil tekkis matka sisu osas täpsustusi või küsimusi, siis saime alati Teie poole pöörduda ja vajadusel midagi sättida/muuta.

5. Milline oli matkasarja mõju teie organisatsioonile?

Julgelt saab öelda, et äärmiselt positiivne. Me pole nii palju positiivset tagasisidet kaua mõnele meeskonnategemisele saanud 😊 Inimesed oli tõesti väga rahul, nii matkategevuse, giidi professionaalsuse, põnevate radade ja kohtade osas.

6. Kas ja miks soovitate teistel ettevõtetel kaaluda matkasarja korraldamist oma meeskondadele?

Tõeliselt mõnus tegevus koos meeskondadega. Teie tegemiste hulgast leiab kindlasti igaüks meelepärase ja jõukohase tegevuse oma seltskonnale. Lisaks toredad matka eestvedajad ja mõnus päev on garanteeritud! 😊 Oleme koostööd teinud juba mitu korda, ja alati on vaid rõõm, uued avastamised ja kihvtid emotsioonid!

ERGO-tiim-sustamatk_600x600q75

ERGO kontaktikeskuse tiim süstamatkal

Nii vastas meile personalipartner, kes oli ka ise ürituste korraldamisega seotud. Oleme rõõmsad, et ERGO seatud eesmärgid said matkadega täidetud ja et ka järgmistel aastatel tullakse uuesti meie juhtimisel loodusesse koos aega veetma. Kuidas aga kirjeldasid matku asjaosalised ise?

“Soovin igati tänada nii ERGO sisest korraldajat kui ka Wanderlust’i matkajuhti. See oli tõesti põnev elamus, kuhu mahtus nii palju naeru, natuke enda ületamise vajadust kui ka maailma avastamise ja uue kogemuse omastamist. Siiras aitäh! Ja veendusin veel kord, et ERGO kolleegid on maailma ägedamad kolleegid. Koroona neid selles osas ei mõjutanud tilkagi!” -Räätsamatkal osaleja

“Väga super raba retk ja samuti hilisem toitlustus. Signe on super matkajuht, sai teada uut ja huvitavat- hoidis hästi tempot ja oli tunda, et inimene naudib seda, mida teeb. Toidud olid ka võrratud- Kiitus kokale!”  – Räätsamatkal osaleja

“Selliseid väljaspool töökeskkonda olevaid koolitusi võiks enam olla.” – E-fatbike matkal osaleja

“Ühine einestamine looduses oli igati vahva. Eriti tore oli see, et laud oli kaetud kui restoranis, väga tore koossöömise lahendus oli leitud. ”  – E-fatbike matkal osaleja

“Oli väga põnev. Tavaliselt meil koolitused kus me terve päev istume, aga see kord saime palju liikumist.” – E-fatbike matkal osaleja

Kui ka sinu eesmärk on tiime kokku tuua ja inimesi omavahel suhtlema panna töökeskkonnast ja igapäeva stressist eemal, siis meie matkasarjad on just teile. Kirjuta meile ja paneme kokku ühe ägeda matkasarja juba algavaks suveks ja sügiseks!

Jaga seda postitust ka teistega.

Alusta ürituse planeerimist koos meiega.

Loe meie teisi postitusi.

Privaatsuseelistused
Seda veebisaiti sirvides võivad erinevad kolmanda osapoole poolt pakutavad teenused salvestada sinu veebilugejasse informatsiooni küpsistena. Siin saad oma privaatsuseelistuste abil piirata informatsiooni salvestamist. Mõningat laadi küpsiste blokeerimine võib mõjutada veebilehe kasutuselamust negatiivselt.
Loading content...