Tiimiüritused ja seiklused värskes õhus

Uus seiklus - Julgestatud laskumine Emumäel

Ohutu seikluse kõrgustes tagavad meie kogenud instruktorid ja kvaliteetne varustus.  See võimaldab nautida laskumist täiel rinnal.

laskumine_13_600x600q75

21 m kõrgune Munamäe vaatetorn

laskumine_09_600x600q75

Kindlalt köie otsas

Tänapäeva kiire elutempo juures on oluline leida võimalusi töötajatele aktiivseid ja meeldejäävaid sündmusi korraldada. See on võimalus astuda argipäeva rutiinist välja ning pakkuda oma meeskonnale midagi teistsugust. Ja mis saaks olla veel erilisem, kui laskuda alla Põhja-Eesti kõrgeimast tipust!

Julgestatud laskumine – see on rohkem kui lihtsalt vaatetorni ronimine ja vaadete nautimine. See on võimalus tunda vabadust, kogeda põnevust ning ületada iseenda piire! Laskuda saab sobivatelt kõrgetelt objektidelt nagu pankrannik, vaatetornid või muud ehitised. See tegevus ei ole mõeldud vaid adrenaliinijunkie’dele, vaid kõigile, kes otsivad uusi väljakutseid ja tahavad kogeda midagi erilist.

Mis teeks sellise peadpööritava seikluse veel erilisemaks? Asukoht! Just siin tuleb mängu Emumägi – Pandivere kõrgustiku ja terve Põhja-Eesti kõrgeim tipp. Mäe, mis kõrgub rohkem kui 160 m merepinnast, tipus asub 21,5 m kõrgune puittorn, mis on laskumiseks ideaalne. Torni tipust saab enne laskumist nautida vaadet 2 kuni 3 kilomeetri kaugusele.

Pandivere kõrgustik on tuntud oma kaunite maastike ja looduse poolest. Emumägi on selle piirkonna pärl, mis pakub mitmekesiseid võimalusi nii looduses seiklemiseks kui ka adrenaliinirohketeks tegevusteks.

laskumine_12_600x600q75

Kõrgustes kõlkumine toob naeratuse näole

laskumine_10_600x600q75

Vabaduse tunne

Kujuta ette, et oled vaatetorni viimasel korrusel köie otsas. Maapind on sinust 20 meetri kaugusel ja sa oled kohe astumas seda sammu, mis viib sind üle torni ääre tundmatusse. All ootavad sind hõiskavad kolleegid, kes on paar minutit varem olnud täpselt samas kohas nagu sina praegu ning ei jaksa ära oodata, et sinuga muljeid vahetada.

Julgestatud laskumine pakub teile võimaluse vaadata maailma uue nurga alt ning tunda end tõelise seiklejana. See on ideaalne viis põgeneda kontori argipäevast ning tuua meeskond kokku kogema midagi unustamatut.

Julgestatud laskumine Emumäel – see on teie võimalus astuda kõrgustesse, tunda adrenaliini ja luua unustamatuid mälestusi.

Kui olete huvitatud julgestatud laskumise kogemusest Emumäel, võtke meiega ühendust.

Jaga seda postitust ka teistega.

Alusta ürituse planeerimist koos meiega.

Loe meie teisi postitusi.

 

Privaatsuseelistused
Seda veebisaiti sirvides võivad erinevad kolmanda osapoole poolt pakutavad teenused salvestada sinu veebilugejasse informatsiooni küpsistena. Siin saad oma privaatsuseelistuste abil piirata informatsiooni salvestamist. Mõningat laadi küpsiste blokeerimine võib mõjutada veebilehe kasutuselamust negatiivselt.
Loading content...