Tiimiüritused ja seiklused värskes õhus

5 põhjust, miks tulla loodusesse matkajuhiga

Looduses on alati mõnus käia. Seda võib teha nii üksi, kaksi, kui ka kambakesi. Aga mis on teisiti siis, kui lähed loodust avastama koos matkajuhiga?

jalgsimatk_ks_03_600x600q75
mottemustrite-murdmine_04_600x600q75

Parimad matkarajad

Matkajuht tunneb piirkonda ja tema ülesandeks on ette valmistada kõige huvitavam rada, mis pakuks matkalisele avastamisrõõmu ja häid elamusi. Kas pole retkelisena mõnus lasta end vabaks mõttest, kui palju on kell või kuhu liikuda järgmisena? Las matkajuht hoolitseb selle eest! Sina võid lihtsalt lõõgastuda, nautida looduses kulgemist ja oma mõtted lendu lasta.  

Teadmised

Matkajuht on õppinud tundma linde, loomi, taimi ja putukaid. Ta teab rääkida lugusid loodusest. Ta teab ka kohalikku pärimust ja oskab sellest pajatada. Matkajuhil võib varuks olla ka mõni vahva mäng või teadmisi kinnistav viktoriin.

jalgsimatk_s_05_600x600q75
jalgsimatk_s_02_600x600q75

Märkamised

Kas kiirustamisest või oskamatusest, kuid omapäi looduses käies me tihtipeale ei pane tähele sealseid märke. Matkajuhil aga on treenitud silm! Lisaks oskab ta seletada seoseid erinevate nähtuste vahel. See aitab muuta sinu loodusetunnetust ja -mõistmist sügavamaks. Avarda oma meeli.

Inspiratsioon

Nüüdseks on selge, et matkajuht on oma retkelistele inspiratsiooniallikaks nagu ka seltskond kellega koos matkatakse. Matkates grupiga, on sul võimalus kohtuda inimestega, kellega muidu ehk polekski elus kokku juhtunud. Matkalistel on erinevad oskused, teadmised, vaatenurgad. Uued kogemused rikastavad meie maailmapilti.

mottemustrite-murdmine_06_600x600q75
jalgsimatk_ks_01_600x600q75

Oled hoitud

Matkajuht hoolitseb sinu eest kogu matka vältel. Tal on sinu jaoks kaasas kosutav jook ja maitsvad suupisted. Ta annab parima, et kõik osalejad end matkal mõnusalt tunneksid. Hädaolukorras oskab matkajuht tegutseda ning esmaabi pakkuda.Põhjuseid, miks matkajuhiga loodusesse minna, on veel. Tule proovi ise järele! Meie matkajuhtidega saad tutvuda siin.

Jaga seda postitust ka teistega.

Alusta ürituse planeerimist koos meiega.

Loe meie teisi postitusi.

Privaatsuseelistused
Seda veebisaiti sirvides võivad erinevad kolmanda osapoole poolt pakutavad teenused salvestada sinu veebilugejasse informatsiooni küpsistena. Siin saad oma privaatsuseelistuste abil piirata informatsiooni salvestamist. Mõningat laadi küpsiste blokeerimine võib mõjutada veebilehe kasutuselamust negatiivselt.
Loading content...