Tiimiüritused ja seiklused värskes õhus

Majakivi – Lahemaa pärl

Majakivi matkarada asub põneva ajaloo ja imelise loodusega Juminda poolsaarel Lahemaa rahvuspargis, mis on tuntud mitmekülgsete puhkuse- ja tegevusvõimaluste poolest. 

hara-sadam_01_600x600q75

Süstamatkalt saabunud seltskond Hara Sadama Restoranis hilist lõunat söömas

Majakivi matkarada asub põneva ajaloo ja imelise loodusega Juminda poolsaarel Lahemaa rahvuspargis, mis on tuntud mitmekülgsete puhkuse- ja tegevusvõimaluste poolest. Kui otsid kohta Põhja-Eestis, kus korraldada aktiivne ja meeldejääv tiimiüritus, vali selleks Majakivi matkarada Lahemaal!

Matkajuht viib teid loodusesse! Majakivi rajal saab korraldada meeldejäävaid tiimiüritusi. Loodusgiidiga matkad avavad teile imelised vaated Lahemaa loodusele ning aitavad meeskonnal tugevdada sidet looduskeskkonnaga. Majakivi matkarada viib teid läbi raba vaatetorni, kust avaneb vaade mereni,  ning siis läbi metsa ringiga alguspunkti tagasi. Matkajuht tutvustab rajal loodust ning aitab märgata detaile ning olla hetkes. Selle vahelduva ilmega matkaraja krooniks on Majakivi – Eesti suuruselt kolmas rändrahn, mille otsa on kõigil soovijatel võimalik redeli abil ronida.

Põnevust pakub nutimäng! Kui matkamine on teie meeskonda ei köida, siis saab rajal korraldada ka orienteerumise mänge, kus meeskonnad peavad läbima raja erinevaid punkte ja seal ülesandeid täitma. See mitmekülgne ja interaktiivne tegevus pakub teile põnevust ja väljakutseid.

Veematk viib ajalugu avastama! Lisaks matkarajale saate nautida ka lähedal asuvat Hara sadamat, kus veespordihuvilised saavad end proovile panna ja meeskonna vaimu tugevdada. Põnevust pakuvad nii meeskondlik süsta- kui ka SUP-matk Hara lahel. Veematkal saate lähedalt uudistada Hara allveelaevade sadama varemeid ning külastada kuulsat ja huvitava ajalooga Hara saart.

jalgsimatk-kevad_01_600x600q75

Matkajad ootavad järjekorras, et Majakivi otsa ronida

sustamatk_12_600x600q75

Süstamatk Hara salajase allveelaeva sadama varemete vahel

Kõhu täidab ühine söömaaeg koos merevaatega! Kui meeskond väsib matkamisest või orienteerumisest, siis on aeg puhata ja nautida kosutavat einet. Matkaraja läheduses asub Hara Sadama Restoran, kus lisaks maitsvatele söökidele- jookidele saab üheskoos nautida ka merevaadet ning ranniku-atmosfääri.

Majakivi matkarada sobib suurepäraselt erinevateks tiimiüritusteks, olgu selleks lühike paaritunnine väljasõit või terve päeva kestev seiklus. See annab teile võimaluse kohandada üritust vastavalt teie meeskonna vajadustele ja ajakavale. Majakivi matkarada Lahemaal on üks neist sihtkohtadest, mis pakub teile ja teie meeskonnale ehedaid elamusi ning loob ühiseid mälestusi. Avastage selle loodusliku oaasi võlusid ja nautima kõike, mida see põnev paik pakub.

Kui soovite korraldada tiimiüritust Lahemaa rahvuspargis, siis võtke meiega ühendust! Aitame teil planeerida ja läbi viia meeldejääva sündmuse Majakivi matkarajal või teistes huvitavates kohtades Põhja-Eestis.

Jaga seda postitust ka teistega.

Alusta ürituse planeerimist koos meiega.

Loe meie teisi postitusi.

Privaatsuseelistused
Seda veebisaiti sirvides võivad erinevad kolmanda osapoole poolt pakutavad teenused salvestada sinu veebilugejasse informatsiooni küpsistena. Siin saad oma privaatsuseelistuste abil piirata informatsiooni salvestamist. Mõningat laadi küpsiste blokeerimine võib mõjutada veebilehe kasutuselamust negatiivselt.
Loading content...